Skip to main content

Agenda

30-03-24

Besloten concert

Zaterdag 30 maart – Kasteel de Haar – Utrecht – 16:00

Nieuwe muziek en klassiek repertoire.

26-04-24

Muziek op schoot Ndja Spooren

Workshop Muziek op Schoot

vrijdag 26 april – Mamacafe Wijchen in Wijkcentrum Huurlingsedam – De Brink 27 – 10u – 12u – workshop start rond 10:30 – deelname is gratis

Beleef de magie van muziek met je kleintje! Muziek op Schoot is speciaal voor kindjes van ongeveer 6 maanden tot en met 3 jaar met een (groot)ouder of andere vertrouwde volwassene. Tijdens de vrolijke workshop van ongeveer 20 minuten zing, speel en beweeg je op leuke, eigentijdse kinderliedjes en mooie luistermuziek. We zitten samen in de kring, op onze sokken, en ontdekken klank en ritme. Naderhand vertelt Nadja nog het een en ander over de lessen en kun je vragen stellen. Doe ook mee!

8-06-24

Waiting at the airport

zaterdag 8 juni – theaterpremiere van het werk van Mariska Petrovic – De Lindenberg, Nijmegen

Waiting at the airport is muziektheater in kleinkunstvorm. Zangeres en danseres Mariska Petrovic neemt je, ondersteunt door Nadja Spooren, mee in haar zoektocht naar haar eigen artistieke stem. Het startpunt is haar droomauditie voor Dollywood.

29-09-24

Duo Vicini

zondag 29 september – 11:30 – Stichting Expo – oud Trapistinnenklooster Ons Koningsoord – Berkel-Enschot

De panfluit is geworteld in Roemenië, de klassieke gitaar in Spanje en Zuid-Amerika. Zuid-Amerika en Europa worden gescheiden door een oceaan, maar de taal van de muziek verstaan we overal.

Roel en Nadja laten horen hoe Buenos Aires klinkt in de muziek van Pujol en Piazzolla. Luister naar de Spaanse passie en lyrische lijnen in het Cadiz van Soeren Sieg en droom weg bij de melancholie en opzwepende ritmes van Roemeense volksdansen.