Skip to main content

Panfluitles

De panfluit is een prachtig instrument om te bespelen. Alle muziekstijlen zijn mogelijk, of het nu gaat om popmuziek, klassiek of folklore. In de lessen worden verschillende stijlen aangeboden. Zo leren cursisten de muziek spelen die ze zelf kiezen en verbreden ze hun kennis door nieuwe stijlen te ontdekken.

Vanaf 5 jaar kan er panfluitles gevolgd worden. In overleg kan dit eventueel ook al eerder. Bij kleuters is de muziekles nog voornamelijk auditief: zoveel mogelijk op gehoor, ondersteund door kleurnotatie en filmpjes.

Oudere kinderen en volwassenen kunnen het notenschrift leren. Ook blijven we werken aan ritme, klankvorming, blaastechnieken en coördinatie op het instrument. Lesboeken dienen cursisten zelf aan te schaffen. Er zijn verschillende opties die we samen bespreken. Daarbij wordt gelet op leeftijd, interesse en doelen. Iedereen volgt een eigen traject: muziekles is maatwerk!

Panfluitlessen in Grave zijn dit seizoen op dinsdagen. Op maandag en woensdag geeft Nadja les bij De Muzen in Veenendaal. Starten met panfluitles kan het hele jaar door, uiteraard afhankelijk van de beschikbare tijd in het rooster. Neem gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden.

Prijzen

(per uur)

tot 21 jaar
-> vrijgesteld van BTW
€42,00
21 jaar en ouder
-> inclusief 21% BTW
€50,82
Projecten
minimaal 2 uur
-> exclusief BTW
€ 60,00

Lesvormen per seizoen

cursusjaar:
37 weken 20 minuten
€ 518,- excl. BTW
18 weken 30 minuten €378,- excl. BTW
10 lessen van 30 minuten, 15 t/m 20 jaar €210,-
10 lessen van 30 minuten, 21 jaar en ouder €254,10

Algemene voorwaarden

Zie de algemene voorwaarden voor alle mogelijke lesvormen.

De lessen worden standaard in twee termijnen gefactureerd. De eerste termijn loopt van de start van het schooljaar tot aan de kerstvakantie, de tweede termijn van januari tot het eind van het schooljaar. Het is mogelijk om in drie termijnen te betalen.
Het starterspakket en de 10 lessenkaarten worden in eens gefactureerd.

De prijzen van de groepslessen zijn de kosten per persoon. Wil je een duo- of groepsles volgen, dan is het verstandig om je met iemand aan te melden. Ik kan anders niet garanderen dat je aan iemand gekoppeld kan worden van passend speelniveau en leeftijd.

Panfluitles

De panfluit ontdek je hier!

Muziek op Schoot

Geniet van de magie van muziek met je kleintje!

Ensembles

Kamermuziek met panfluit in de hoofdrol.

Panfluitkopen

Dé info-en koopsite voor de panfluitist.