Skip to main content

Panfluitles

Onder de vlag van de Muziekspooren verzorgt docente Nadja Spooren op verschillende locaties muzieklessen voor jong en oud. Starten met panfluitles kan het hele jaar door, maar is wel afhankelijk van het rooster van dat moment. Neemt u gerust contact op voor informatie over de mogelijkheden.

Leerlingen kunnen advies vragen over de aanschaf van een eigen instrument, of een panfluit huren voor maximaal 1 cursusjaar. Er zijn verschillende opties w.b. lesboeken, afhankelijk van leeftijd en interesse. Tijdens de eerste kennismakingsles geef ik advies over de muziekboeken die u aan kunt schaffen voor uzelf of uw kind.

Lessen zijn individueel of in kleine groepjes. Dit is afhankelijk van de aanmeldingen, want alleen bij vergelijkbaar speelniveau en leeftijd plaats ik leerlingen bij elkaar. De lesvormen staan bij het prijsoverzicht.

Vanaf 5 jaar kan er panfluitles gevolgd worden. In overleg kan dit eventueel ook al eerder. Bij kleuters is de muziekles nog voornamelijk auditief: zoveel mogelijk op gehoor, met ondersteuning van kleurnotatie en filmpjes.

Oudere kinderen en volwassenen kunnen het notenschrift leren. Ook werken we aan ritme, klankvorming, blaastechnieken en coördinatie op het instrument.  Daarbij gebruik ik oefeningen maar vooral ook leuke liedjes en nummers die de leerling aanspreken. Iedereen volgt een eigen traject: muziekles is maatwerk!

Prijzen

(per uur)

tot 21 jaar
-> vrijgesteld van BTW
€42,00
21 jaar en ouder
-> inclusief 21% BTW
€50,82
Projecten
minimaal 2 uur
-> exclusief BTW
€ 60,00

Pakketten

10 lessenkaart (kalenderjaar geldig)

cursusjaar:
37 weken 20 minuten met €39 instrumententegoed bij panfluitkopen.nl
€ 518,- excl. BTW
18 weken 30 minuten met €39 instrumententegoed bij panfluitkopen.nl €378,- excl. BTW
10 lessen van 30 minuten, 15 t/m 20 jaar €210,-
10 lessen van 30 minuten, 21 jaar en ouder €254,10

Algemene voorwaarden

Zie de algemene voorwaarden voor alle mogelijke lesvormen.

De lessen worden standaard in twee termijnen gefactureerd. De eerste termijn loopt van de start van het schooljaar tot aan de kerstvakantie, de tweede termijn van januari tot het eind van het schooljaar. Het is mogelijk om in drie termijnen te betalen.
Het starterspakket en de 10 lessenkaarten worden in eens gefactureerd.

De prijzen van de groepslessen zijn de kosten per persoon. Wil je een duo- of groepsles volgen, dan is het verstandig om je met iemand aan te melden. Ik kan anders niet garanderen dat je aan iemand gekoppeld kan worden van passend speelniveau en leeftijd.

Pan flute lesson

Discover the panflute here!

Muziek op Schoot

Enjoy the magic of music with your little one!

Ensembles

Chamber music with panflute in the leading role.

Panflutestore

The information and buying site for the panflute player.