Skip to main content

Ensembles

De panfluit als kamermuziekinstrument: ongebruikelijk, maar absoluut de moeite waard. Van klassiek tot folklore, van Dowland tot Piazzolla, van Zamfir tot Loevendie. De panfluit kan fluisteren, maar ook schreeuwen; ze kan huilen en lachen, ontroeren en opzwepen. Wat wilt u horen? Hieronder ziet u een korte omschrijving van de ensembles waar Nadja in speelt. 

Voor meer informatie over  programma’s en beschikbaarheid kunt u contact opnemen via het formulier onderaan deze pagina of een mail sturen naar nadja@muziekspooren.nl.

 

Duo Vicini

Gitarist Roel van Riel en panfluitiste Nadja Spooren spelen verschillende programma’s: Zuid-Amerikaanse muziek met werk van M.D. Pujol, H. Villa-Lobos en A. Piazzolla; klassieke werken van John Dowland, Franz Schubert en Béla Bartok; muziek en verhalen met nieuwe muziek en korte volksverhalen. Momenteel spelen zij twee concertprogramma’s: Porteno en Klassieke Folklore.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier.

Foto: Jan van de Veerdonk

Duo Mugurel

Van Franse Renaissance tot folklore en hedendaags klassiek. Panfluitistes Marlies de Roos en Nadja Spooren nemen je mee op reis naar verschillende culturen. Ze laten zich inspireren door hun beider achtergronden: Marlies is traditioneel opgeleid in de Roemeense stijl, terwijl Nadja een klassieke conservatoriumopleiding heeft gehad. Het lied staat in hun programma’s centraal: zowel instrumentaal als gezongen. 

Voor een muzikale presentatie klikt hier; voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier.

Project4

A-capella muziek op vier panfluiten. De warme klanken van dit prachtige instrument komt naar voren in oude, nieuwe en folklore arrangementen voor deze bijzondere bezetting. Marlies, Carina, Nadja en Henske presenteerden afgelopen seizoen hun programma Nieuwe Klanken met werken van o.a. Juan Vasquez, Stefan Stanciu en Soeren Sieg. Ze werken nu aan de reprise van het kerstprogramma dat in de covid-19 periode maar enkele keren gespeeld kon worden.

De naam van het ensemble verwijst naar de flexibiliteit: projectmatig werken, liefst met vier, maar soms met drie, vijf of zelfs zes spelers als de muziek daar om vraagt.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via onderstaand formulier of klik hier voor een muzikale presentatie.

 

Contactformulier

Wilt u ons boeken of wilt u meer informatie? Neem dan hier vrijblijvend contact met mij op:

  Panfluitles

  De panfluit ontdek je hier!

  Muziek op Schoot

  Geniet van de magie van muziek met je kleintje!

  Ensembles

  Kamermuziek met panfluit in de hoofdrol.

  Panfluitkopen

  Dé info-en koopsite voor de panfluitist.